015 310 97 49 johan.jirskapartyservice@kpnmail.nl 's-Gravenweg 3, 2631 PM Nootdorp

Kaas

We verkopen de lekkerste kazen. Houdt u van Noord-Hollandse Plattelander kaas? We hebben hem van jong tot oud met komijn of andere kruiden. Heeft u liever een boerenkaas? Die zijn ook in alle smaken te verkrijgen bij ons. Koemelkallergie? Geiten- en schapenkaas behoort ook tot ons assortiment. Kom proeven! 

 

Kip, vlees en eieren van de boerderijwinkel

Wilt u liever vlees van Nederlandse bodem? Van kippenpoten en kipfilet tot kipsaté en kipvinken. Bent u op zoek naar een heerlijk verse kip cordon bleu, kip karbonade of kip grillworst? Bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de diverse soorten kip kunt u bij ons ook terecht voor boerenachterham, gekookte worst en andere vleeswaren. En natuurlijk onze verse scharreleieren, u proeft het verschil!

 

Wild assortiment en gourmetten

Tijdens het wildseizoen hebben we de lekkerste konijnenachterbouten en kalkoendijen op voorraad. Maar wilt u misschien eens een haas, eendenborstfilet of parelhoen proberen? Ook dat is mogelijk en deze kunt u bij ons bestellen. Kom gerust langs in de winkel en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dan kunt u meteen onze huisgemaakte kruidenboter uitproberen. Wij maken schaaltjes met 6 soorten kip gourmetvlees klaar. Deze zijn te bestellen voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor de gewone koude winterdag.

 

Groenten en fruit vers voor u geselecteerd

Onze groenten en fruit komen vers van het land. Kom langs en probeer onze aardbeien, appels, bananen, druiven en kiwi's. Vitamineboost nodig? Denk ook eens aan: nectarines, perzik, mango, meloen en mandarijnen. De keuze is reuze. Ook wat betreft groenten: bieten, bloemkool of bospeen maar ook Hollandse tomaten, knoflook, komkommer, prei en paprika. En vergeet de vergeten groenten niet!

 

 • dagelijks verse
  nasi, bami, loempia's
 • dagelijks verse
  barbecue pakketten
 • dagelijks verse
  kipproducten
 • o.a. oude kaas, graskaas, jongbelegen
 • dagelijks vers
  fruit en groenten
 • Onze populaire huisgemaakte kruidenboter

Een feest of BBQ?

Gaat u een feestje geven of organiseert u een BBQ voor familie of vrienden? Wij helpen u graag. Graag een week van te voren bestellen.

neem contact op

Openingstijden

 • donderdag 12.00 uur - 18.00 uur
 • vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur
 • zaterdag 09.00 uur - 16.00 uur
Demo