015 310 97 49 johan.jirskapartyservice@kpnmail.nl 's-Gravenweg 3, 2631 PM Nootdorp

Kaas

We verkopen de lekkerste kazen. Houdt u van Noord-Hollandse Plattelander kaas? We hebben hem van jong tot oud met komijn of andere kruiden. Heeft u liever een boerenkaas? Die zijn ook in alle smaken te verkrijgen bij ons. Koemelkallergie? Geiten- en schapenkaas behoort ook tot ons assortiment. Kom proeven! 

 

Kip, vlees en eieren van de boerderijwinkel

Wilt u liever vlees van Nederlandse bodem? Van kippenpoten en kipfilet tot kipsaté en kipvinken. Bent u op zoek naar een heerlijk verse kip cordon bleu, kip karbonade of kip grillworst? Bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de diverse soorten kip kunt u bij ons ook terecht voor boerenachterham, gekookte worst en andere vleeswaren. En natuurlijk onze verse scharreleieren, u proeft het verschil!

 

Wild assortiment en gourmetten

Tijdens het wildseizoen hebben we de lekkerste konijnenachterbouten en kalkoendijen op voorraad. Maar wilt u misschien eens een haas, eendenborstfilet of parelhoen proberen? Ook dat is mogelijk en deze kunt u bij ons bestellen. Kom gerust langs in de winkel en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dan kunt u meteen onze huisgemaakte kruidenboter uitproberen. Wij maken schaaltjes met 6 soorten kip gourmetvlees klaar. Deze zijn te bestellen voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor de gewone koude winterdag.

 

Groenten en fruit vers van het land

Onze groenten en fruit komen vers van het land. Kom langs en probeer onze aardbeien, appels, bananen, druiven en kiwi's. Vitamineboost nodig? Denk ook eens aan: nectarines, perzik, mango, meloen en mandarijnen. De keuze is reuze. Ook wat betreft groenten: bieten, bloemkool of bospeen maar ook Hollandse tomaten, knoflook, komkommer, prei en paprika. En vergeet de vergeten groenten niet!

 

 • dagelijks verse
  nasi, bami, loempia's
 • dagelijks verse
  barbecue pakketten
 • dagelijks verse
  kipproducten
 • o.a. oude kaas, graskaas, jongbelegen
 • dagelijks vers
  fruit en groenten
 • Onze populaire huisgemaakte kruidenboter

Een feest of BBQ?

Gaat u een feestje geven of organiseert u een BBQ voor familie of vrienden? Wij helpen u graag. Graag een week van te voren bestellen.

neem contact op

Openingstijden

 • donderdag 12.00 uur - 18.00 uur
 • vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur
 • zaterdag 09.00 uur - 16.00 uur
Demo