Skip to main content

Openingstijden

  • Do: 12.00u - 18.00u
  • Vr: 09.00u - 18.00u
  • Za: 09.00u - 16.00u

Smakelijk assortiment versproducten


De versproducten die u vindt in onze kaasboerderij worden zoveel mogelijk lokaal geteeld. Wij staan bekend om ons uitgebreide kaasassortiment, heerlijke kipproducten, Hollandse seizoen producten, grillworst en kruidenboter uit eigen keuken.

Lokaal voor u geselecteerd

Proef onze heerlijke kazen

We verkopen een breed assortiment kazen. Houdt u van Noord-Hollandse Plattelander kaas? We hebben hem van jong tot oud met komijn of andere kruiden. Heeft u liever boerenkaas? Die hebben wij ook in diverse smaken. Heeft u een koemelkallergie? Geiten- en schapenkaas behoren ook tot ons assortiment.

Van eigen bodem

Kip, vlees en eieren van
de boerderijwinkel

Vlees van Nederlandse bodem. Naast diverse soorten kip kunt u bij ons ook terecht voor boerenachterham, gekookte worst en andere vleeswaren. En natuurlijk onze verse scharreleieren.

Vers van het land

Verse groente en fruit

Onze groente en fruit komen vers van het land. Binnen ons assortiment hebben we een brede keuze in groente en fruit, denk aan aarbeien, appels, bananen, druiven, mango's, meloen, mandarijnen, bospeen, bloemkool, hollandse tomaten en nog veel meer. Vergeet ook de vergeten groente niet. De keuze is reuze!

Wildseizoen

Gourmet- en wild assortiment

Tijdens het wildseizoen hebben wij de lekkerste konijnenachterbouten en kalkoendijen op voorraad. Wilt u eens haas, eendenborstfilet of parelhoen proberen? Ook dat is mogelijk. Naast wild maken wij 6 soorten gourmetvlees klaar. Deze zijn naast de feestadagen ook te bestellen voor de gewone koude winterdag.